Verseddé kottázod a rügyfakadás muzsikáját.

Táncos talpad alá kócos szél hegedül.

Évindító verseim a Néző ● Pontban

2023/01/16. - írta: Szívállásjelentés

1.jpgEgyszerre örömteli és szomorú a verseimet látni a Néző ● Pont irodalmi és művészeti folyóirat 2022. decemberi, 111. számában. Örömteli, mert egyszerre nyolc időmértékes versem (Évmilliárdos; Virtuális epigramma; Hexameterek a bluesról; Két disztichon egy ködös délelőttre; Léleklángok; A porondmester vacsorája; Négy hexameter vasárnap estére; Két őszi disztichon) kapott helyet a lap hasábjain, és valahol nagyon szomorú is, mert úgy tűnik: a folyóiratnak - legalábbis egyelőre - sajnos ez az utolsó lapszáma...

Mindenesetre nagyon köszönöm Vitéz Ferenc főszerkesztőnek a figyelmét és az irántam való jóságát!

A Néző ● Pont folyóirat eddigi számai - 87 füzetben 111 lapszám 10 ezer 170 oldalnyi irodalmi és művészeti írása az elmúlt csaknem 17 évből - letölthetők a Magyar Elektronikus Könyvtár archívumából.

Címkék: aktuális
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivallasjelentes.blog.hu/api/trackback/id/tr2018027348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása